• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
7

Thales Alenia Space – پیشرو در تغییر تکنولوژی پرتاب ماهواره‌های کوچک

  • کد خبر : 13292
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸
Thales Alenia Space – پیشرو در تغییر تکنولوژی پرتاب ماهواره‌های کوچک

Microlaunch ایده جدید گروه Thales Alenia Space در بریتانیا برای ایجاد تغییر در پرتاب ماهواره­‌های کوچک (زیر ۱۰۰ کیلوگرم) به مدار LEO است. هدف از این ایده جدید بهبود در هزینه و ارتقای تکنولوژی پرتاب ماهواره‌­های کوچک است. MicroLaunch یک توسعه جدید در زمینه پرتابگرها مایکروویو محسوب می­‌شود؛ یک نوع سیستم پرتاب مداری که از […]

Microlaunch ایده جدید گروه Thales Alenia Space در بریتانیا برای ایجاد تغییر در پرتاب ماهواره­‌های کوچک (زیر ۱۰۰ کیلوگرم) به مدار LEO است. هدف از این ایده جدید بهبود در هزینه و ارتقای تکنولوژی پرتاب ماهواره‌­های کوچک است.

Thales Alenia Space - پیشرو در تغییر تکنولوژی پرتاب ماهواره‌های کوچک

MicroLaunch یک توسعه جدید در زمینه پرتابگرها مایکروویو محسوب می­‌شود؛ یک نوع سیستم پرتاب مداری که از انرژی از راه دور فرستاده شده از طرف ایستگاه زمینی خاص به آن، تراست تولید می­‌کند. حذف نیاز به ذخیره­‌سازی انرژی در سوخت باعث دستیابی به سوخت و تراستری با بازده چند برابری نسبت به موشک­‌های شیمیایی و همچنین کاهش جرم و پیچیدگی پرتابگر می­‌شود. از طرفی بازده بالای سوخت باعث حذف نیاز به چندین مرحله بر روی یک پرتابگر می­‌شود که در نهایت تاثیر زیادی بر روی کاهش هزینه توسعه و عملیاتی شدن یک سیستم قابل استفاده مجدد می­‌گذارد. پیش­‌بینی می­‌شود ناوگان وسایل MicroLaunch در صورت عملیاتی شدن از یک پایگاه فضایی بریتانیا بتواند بیش از ۱۰۰۰ ماهواره کوچک در سال (تا سال ۲۰۳۰) با هزینه پرتابی کمتر از ۵۰۰۰ پوند بر کیلوگرم پرتاب کند.

تامین مالی این تحقیق توسط سازمان فضایی بریتانیا و تحت برنامه تکنولوژی فضایی ملی انجام شد و مدت آن از سپتامبر ۲۰۱۶ تا مارچ ۲۰۱۷ بود. مرکز تحقیق و فناوری Thales Alenia Space که در زمینه مهندسی مایکروویو تخصص دارند در کنار دانشگاه University of Warwick که متخصص در زمینه طراحی دیود Silicon Carbide هستند، مفاهیم طراحی و توسعه و پیاده­‌سازی آن را امکان­‌سنجی کردند. این پروژه بدون در نظر گرفتن جنبه فنی، بر روی مفهوم پیشنهادی و یا به­‌روز رسانی طراحی این وسیله تمرکز داشت و با موفقیت انجام شد. طرح­‌های فاز بعد برای اثبات مفاهیم آزمایشی نیز تعریف شده است.

لینک کوتاه : http://aerospina.com/?p=13292

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.