• امروز : پنج شنبه - ۲۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
6

استراتولانچ بزرگترین هواپیمای جهان را با موفقیت برای دومین بار آزمایش کرد

  • کد خبر : 14224
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲
استراتولانچ بزرگترین هواپیمای جهان را با موفقیت برای دومین بار آزمایش کرد

شرکت استراتولانچ در روزهای اخیر بزرگترین هواپیمای جهان را برای دومین بار مورد آزمایش قرار داد، و این هواپیما نیز در دومین پرواز آزمایشی خود رکورد جدیدی را ثبت کرد. شرکت آمریکایی “استراتولانچ” (Stratolaunch) که در سال ۲۰۱۱ توسط “پل آلن”(Paul Allen) پایه‌گذاری شد، اکنون برای دومین بار بزرگترین هواپیمای جهان را مورد آزمایش قرار […]

شرکت استراتولانچ در روزهای اخیر بزرگترین هواپیمای جهان را برای دومین بار مورد آزمایش قرار داد، و این هواپیما نیز در دومین پرواز آزمایشی خود رکورد جدیدی را ثبت کرد.

استراتولانچ بزرگترین هواپیمای جهان را با موفقیت برای دومین بار آزمایش کرد

شرکت آمریکایی “استراتولانچ” (Stratolaunch) که در سال ۲۰۱۱ توسط “پل آلن”(Paul Allen) پایه‌گذاری شد، اکنون برای دومین بار بزرگترین هواپیمای جهان را مورد آزمایش قرار داد.

در آزمایش اولیه استراتولانچ، این هواپیما با سرعت ۷۴ کیلومتر بر ساعت روی باند فرودگاه حرکت کرد. روز ۹ ژانویه در دومین پرواز آزمایشی این هواپیما موفق به حرکت با سرعت ۱۲۶ مایل بر ساعت (۲۰۲ کیلومتر بر ساعت) روی باند فرودگاه “پایگاه هوایی و فضایی موهاوی” (Mojave Air & Space Port) شد.

در طول این آزمایش، سرعت این هواپیما به ۱۱۰ گره رسید. “گره” (knot) که به آن گره دریایی نیز می‌گویند واحدی برای سنجش سرعت است. هر گره برابر ۱۸۵۲ متر در ساعت است.

“جف تورنبرگ” (Jeff Thornburg)، معاون ارشد بخش پیش رانش شرکت استراتولانچ، گفت: من از اینکه هواپیما استراتولانچ آزمایش‌های خود را با موفقیت طی کرده است، بسیار هیجان زده هستم. این نخستین گام در ارائه عملکرد و طراحی بسیار کارآمد موتور PGA است.

این هواپیما قادر است بارهایی تا وزن ۲۵۰ تن را حمل کند. این هواپیمای غول‌پیکر ۲۸ چرخ و وزنی معادل ۲۲۶۰۰۰ پوند (۱۰۲۰۰۰ کیلوگرم) دارد و طول بال‌های آن ۲۸۵ فوت (۱۱۷ متر) است.

پیش از این آزمایش، شش موتور توربوفن این هواپیمای غول‌پیکر با موفقیت در پایگاه هوایی و فضایی موهاوی کالیفرنیا آزمایش شده بود.

هدف شرکت آمریکایی استراتولانچ از ساخت این هواپیما انتقال موشک‌های فضایی به دومین لایه اتمسفر و سپس پرتاب آنها به فضا است.

 

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : http://aerospina.com/?p=14224

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.