نتایج یک پژوهش جدید به خوبی نشان میدهد سفرهای طولانی مدت به فضا میتواند جریان خون را بازگرداند و منجر به لخته شدن خون شود.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک پژوهش جدید به خوبی نشان میدهد سفرهای طولانی مدت به فضا میتواند جریان خون را بازگرداند و منجر به لخته شدن خون شود.
فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی نیز از اختلال در بینایی خبر دادند؛ محققان آنها را از طریق اسکنهای اولتراسوند برای مطالعه جریان خونشان قرار میدهند.
ناسا میگوید قرار دادن فضانوردان در لباس کم خلاء میتواند مشکل را کاهش دهد؛ طبق مطالعه جدید ناسا، رویای ارسال انسان به مریخ ممکن است در معرض خطر باشد.
سفر به مریخ به یک خدمه فضانورد نیاز دارد تا حداکثر هشت ماه را در یک سفینه فضایی بگذراند، بیشتر اوقات نیز در گرانش صفر باشد.
محققان ناسا، ۱۱ فضانورد سالم را که به طور متوسط ۶ ماه در ایستگاه فضایی بین المللی اقامت داشتند، مورد بررسی قرار دادند و دریافتند، جریان خون ۷ نفر از این افراد تحت تأثیر فضا تغییر کرده است.
دانشمندان امیدوارند که کشف جدیدترین تأثیر پرواز فضایی بر فیزیولوژی انسان منجر به درمان و مداخلات جدید شود، نه این که فقط جلوی هرگونه پرواز فضایی طولانی مدت را بگیرد.
مایکل استنگر ، مدیر آزمایشگاه قلب و عروق و بینایی در مرکز فضایی جانسون ناسا به NBC گفت: این یک کشف غیر منتظره بود.
ما انتظار نداشتیم شاهد سکون و جریان معکوس باشیم. این بسیار غیر طبیعی است. در روی زمین، شما بلافاصله به انسداد عظیم یا تومور یا چیزی شبیه به آن مشکوک خواهید شد.
منبع: خبرگزاری فارس