• امروز : دوشنبه - ۲۴ دی - ۱۴۰۳
10

کابین خلبانی پوشیدنی – کنترل جنگنده با ردیابی چشمی

  • کد خبر : 13300
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۱
کابین خلبانی پوشیدنی – کنترل جنگنده با ردیابی چشمی

ایسنا نوشت: شرکت BAE Systems به دنبال ساخت یک کابین خلبانی پوشیدنی برای جت‌های جنگی است که فرآیند پرواز را آسان‌تر می‌کند. به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، شرکت BAE Systems که در حوزه تجهیزات هواپیمایی فعالیت می‌کند، به دنبال این است که کابین جت‌های جنگی را با جایگزینی سیستم‌های واقعیت مجازی به […]

ایسنا نوشت: شرکت BAE Systems به دنبال ساخت یک کابین خلبانی پوشیدنی برای جت‌های جنگی است که فرآیند پرواز را آسان‌تر می‌کند.

کابین خلبانی پوشیدنی - کنترل جنگنده با ردیابی چشمی

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، شرکت BAE Systems که در حوزه تجهیزات هواپیمایی فعالیت می‌کند، به دنبال این است که کابین جت‌های جنگی را با جایگزینی سیستم‌های واقعیت مجازی به جای ابزارها و کنترلگرهای متعارف به مکان راحت‌تری تبدیل کند.

در ساخت این کابین خلبانی پوشیدنی، ابزارهای کنترلی پیچیده با یک سیستم واقعیت مجازی جایگزین می‌شوند.

این کابین خلبانی پوشیدنی از فناوری هوش مصنوعی و ردیابی چشمی استفاده می‌کند تا این امکان را برای خلبانان فراهم آورد که به راحتی و از طریق نگاه‌ کردن و حرکات اشاره،  هواپیما را به حرکت و کنترل خود درآورند.

چشم‌انداز طرح به این نحو است که به جای استفاده از صفحات نمایشگر، دکمه‌ها و دسته‌های کنترلی پیچیده، نسل ششم جنگنده‌ها توسط تعداد کمتری از ابزارهای بازخوانی کنترل شوند.

زمانی‌که خلبان کلاه ایمنی خود را به سر گذاشته و جت را روشن کرد، پنل‌ها، سقف جت و حتی خود شخص خلبان با ابزارهای بازخوانی و کنترلی هماهنگ می‌شوند تا اطلاعات ضروری و پاسخ‌های لازم را به بهترین نحو ممکن ارائه دهند. این کابین همانند نمایشگر یک گوشی هوشمند به راحتی هرچه تمام‌تر قابل تنظیم مجدد است.

جین پیج، مدیر فناوری این شرکت گفت: ما در کانسپت‌های آینده خود به دنبال چیزی هستیم که کابین پوشیدنی نامیده می‌شود. وی اظهار کرد، در این کابین بسیاری از ابزارها حذف و با یک نمایشگر مجازی جایگزین خواهند شد.

جین پیج ادامه داد، ما باید در ابتدا ابزار کنترلی اساسی و ضروری خلبان را مشخص کنیم و سپس کنترل آن‌ها را به روشی آسان‌تر تبدیل کنیم.

گفتنی است، ردیابی چشمی امکان مشاهده دقیق را برای خلبان فراهم می‌آورد. وی می‌تواند تنها با اشاره انگشتانش دکمه‌های داخل کابین را فشار دهد.

این کابین حتی می‌تواند به مهندسان پرواز اجازه دهد که با کیفیت بالاتری کار کنند.

 

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : http://aerospina.com/?p=13300

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.