نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) قصد دارد در طول ۲ سال آینده، از هواپیماهای سوخت رسان خصوصی در پرواز استفاده نماید.
این شرکت خواهان قرارداد ۵۰۰۰ ساعت پرواز برای سالانه ۱۱۰۰ سورتی است.
نیروی هوایی ایالات متحده به دنبال افزایش ناوگان هواپیماهای سوخت رسان به منظور افزایش برد بدون توقف هواپیماهای جنگنده و بمبافکن خود است و در کل قصد دارد هواپیماهای سوخت رسان بیشتری در دسترس داشته باشد تا در صورت بروز جنگ با چین، تعداد زیادی هواپیما در سراسر اقیانوس آرام مانور دهند. در حال حاضر به دلیل مشکلات بوئینگ KC-46A Pegasus دچار کمبود هواپیماهای سوخت رسان عملیاتی است و این مشکلات حداقل تا سال ۲۰۲۳ برطرف نخواهند شد.
چندین شرکت برای ارائه خدمات سوختگیری هوایی به نیروی هوایی ایالات متحده ابراز علاقه کردهاند.
در سال ۲۰۱۸، Lockheed Martin با Airbus برای ساخت هواپیمای تانکر چندمنظوره برمبنای A330 همکاری کرد.
در سال ۲۰۱۹، شرکت خصوصی سوخت گیری در پرواز Omega Air، دو هواپیمای سوخت رسان McDonnell Douglas KDC-10 را خریداری کرد که دارای بوم سوخت گیری هستند. این شرکت در حال حاضر مالک ناوگان هواپیماهای سوخت رسانی است که به نیروی دریایی ایالات متحده واگذار می شود.
USAF در نظر دارد از حدود ۸۰٪ خدمات سوختگیری هوایی برای سوختگیری در تمرینات آموزشی استفاده کند؛ حدود ۸٪ برای پروازهای آزمایشی و ارزیابی، ۸٪ برای سوختگیری هواپیماهای نظامی خارجی که در سراسر قاره آمریکا پرواز میکنند و ۳٪ برای سوخت گیری هواپیماهایی که در سراسر اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام پرواز میکنند.
برای سوختگیری هواپیماهایی که فاصله دورتری دارند و در نزدیکی مناطقی با درگیری احتمالی هستند، لازم است از هواپیماهای سوخت رسان پیشرفتهتر مانند Boeing KC-135 Stratotanker و KC-46A استفاده شود.