• امروز : دوشنبه - ۲۴ دی - ۱۴۰۳
14

پرواز “دختر کیهانی” برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر “لانچر وان”

  • کد خبر : 15182
  • ۲۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
پرواز “دختر کیهانی” برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر “لانچر وان”

موشک ماهواره بر “لانچر وان” (LauncherOne) شرکت “ویرجین اوربیت” (Virgin Orbit) پس از پشت سر گذاشتن “آزمایش سقوط” (drop test) موفقیت آمیز اکنون یک گام به پرتاب به فضا نزدیک شده است. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، شرکت “ویرجین اوربیت” (Virgin Orbit) یکی از شرکتهای زیرمجموعه “گروه ویرجین” (Virgin Group) است و مالک تمام […]

پرواز "دختر کیهانی" برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر "لانچر وان"

موشک ماهواره بر “لانچر وان” (LauncherOne) شرکت “ویرجین اوربیت” (Virgin Orbit) پس از پشت سر گذاشتن “آزمایش سقوط” (drop test) موفقیت آمیز اکنون یک گام به پرتاب به فضا نزدیک شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، شرکت “ویرجین اوربیت” (Virgin Orbit) یکی از شرکتهای زیرمجموعه “گروه ویرجین” (Virgin Group) است و مالک تمام گروه ویرجین نیز “ریچارد برانسون” (Richard Branson) کارآفرین و سرمایه‌گذار بریتانیایی است.

ویرجین اوربیت یکی دیگر از مجموعه شرکت‌های ریچارد برانسون در امور فضایی است که هدفش رسیدن به فراتر از استراتوسفر است. در حالی که شرکت “ویرجین گلکتیک” برای بردن گردشگران به فضا احداث شده است.

پرواز "دختر کیهانی" برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر "لانچر وان"

حدود ۲ سال است که شرکت ویرجین اوربیت در حال تلاش برای تحقق رؤیای خود یعنی انجام پرتاب‌های فضایی و ارسال ماهواره توسط موشک‌های سوار بر هواپیماهای غول‌پیکر است.

سال گذشته شرکت “ویرجین اوربیت” اعلام کرد که در حال نصب یک موشک فضایی به بال یک هواپیمای “بوئینگ ۷۴۷ “اصلاح شده و استفاده از آن برای پرتاب ماهواره‌ها به فضا است.

این شرکت سال گذشته پس از اتصال موفق موشک “لانچر وان” (LauncherOne) خود به این هواپیمای غول پیکر و پشت سر گذاشتن اولین پرواز آزمایشی، یک گام به اجرایی کردن این برنامه هیجان‌انگیز نزدیک شد و اکنون نیز این موشک با پشت سر گذاشتن نخستین “آزمایش سقوط” موفقیت آمیز خود این شرکت را یک گام به اجرایی کردن پروژه خود نزدیک کرده است.

پرواز "دختر کیهانی" برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر "لانچر وان"

طی آزمایش سقوط اخیر که روز گذشته در “بیابان موهاوی” آمریکا انجام شد یک هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ اصلاح شده‌ای به نام “دختر کیهانی” (Cosmic Girl) ، موشک را زیر بال چپ خود حمل کرده و پرواز کرد. طی این آزمایش “دختر کیهانی”، “لانچر وان” را به ارتفاع ۱۰ هزار و ۶۶۸ متری (۳۵ هزار فوت) برد و سپس آن را رها کرد.

موشک “لانچر وان” ۲۱ متر طول دارد و ظرفیت حمل بارهای کوچک به اندازه یک قرص نان تا یک یخچال را دارد. در عین حال، “دختر کیهانی” اولین هواپیمای ۷۴۷ است که تا به حال به یک پرتاب کننده موشک تبدیل شده است و قادر به هزاران مایل پرواز در هر جهت دلخواه و تحویل بار به مدار به صورت ۲۴ ساعته است.

پرواز "دختر کیهانی" برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر "لانچر وان"در طرح نهایی این پروژه پس از آنکه “دختر کیهانی”، “لانچر وان” را بالا برده و رها می‌کند، موشک موتور اصلی خود را روشن می‌کند، سپس موتورهای بالایی آن روشن می‌شوند و ماهواره را به فضا می‌برد. در حالی که دختر کیهانی مانند یک هواپیمای ۷۴۷ معمولی پایین می‌آید و آماده می‌شود تا دوباره به پرواز درآید.

پرواز "دختر کیهانی" برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر "لانچر وان"شرکت ویرجین اوربیت از آن دسته شرکت هایی است که در پروژه‌های مختلفی سرمایه گذاری کرده و با شرکت های گوناگونی همکاری کرده است. یکی از کارهای جالب این شرکت سرمایه گذاری در پروژه “صورت‌فلکی ماهواره‌ای وان‌وب” (OneWeb satellite constellation) شرکت “وان وب” است. طی این پروژه این شرکت قصد دارد ۶۵۰ ماهواره را تا سال ۲۰۲۱ در مدار قرار دهد و برنامه‌ای نیز را برای گسترش آن به ۹۰۰ ماهواره دارد. این صورت فلکی ماهواره‌ای طی ۲۱ پرتاب مستقر خواهد شد. سال گذشته شرکت ارتباطات آمریکایی “وان‌وب” در نهایت بعد از چند بار تعویق اولین مجموعه از ماهواره‌های اینترنت ۵ جی خود را که دسترسی به اینترنت را در کورترین نقاط دنیا نیز فراهم می‌کند، با موشک روسی سایوز در مدار قرار داد.

پرواز "دختر کیهانی" برای آزمایش سقوط موشک ماهواره بر "لانچر وان"

از همکاری‌های اخیر این شرکت نیز می‌توانیم به همکاری او با بزرگترین شرکت هواپیمایی ژاپنی اشاره کنیم. شرکت ویرجین اوربیت ماه گذشته همکاری خود با آل نیپون ایرویز (ANA) بزرگترین شرکت هواپیمایی ژاپنی را داد و اعلام کرد قصد دارد موشک لانچر وان خود را در خدمت شرکت آل نیپون ایرویز قرار ده تا در آنجا از آن نگهداری شده و اگر تعمیری نیاز داشت انجام انجام شود.

 

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : http://aerospina.com/?p=15182

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.