• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
11

چشم‌اندازی از فرودگاه‌ها در سال ۲۰۳۰

  • کد خبر : 17287
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶
چشم‌اندازی از فرودگاه‌ها در سال ۲۰۳۰

یک اپلیکیشن هواپیمایی که به شما بگوید پرواز شما به تأخیر افتاده است یا مناطق Wi-Fi و شارژ رایگان برای همه مسافران را اطلاع دهد، بدون شک فناوری‌ای است که طی دهه گذشته به افزایش تجربه فرودگاه‌ها در سراسر جهان کمک کرده است. در آینده‌ای نزدیک Sherry Stein، رئیس شرکت فناوری SITA، می‌گوید: “در حال […]

یک اپلیکیشن هواپیمایی که به شما بگوید پرواز شما به تأخیر افتاده است یا مناطق Wi-Fi و شارژ رایگان برای همه مسافران را اطلاع دهد، بدون شک فناوری‌ای است که طی دهه گذشته به افزایش تجربه فرودگاه‌ها در سراسر جهان کمک کرده است.

در آینده‌ای نزدیک

Sherry Stein، رئیس شرکت فناوری SITA، می‌گوید: “در حال حاضر فناوری نقش بیش تری در فرودگاه‌ها نسبت به گذشته دارد و عامل اصلی ایجاد همه جنبه های یک سفر یکپارچه خواهد بود.

نینا بروکس، مدیر امنیت، تسهیل و فناوری اطلاعات فرودگاهی، می‌گوید: “امروزه نوآوری‌های جدید به ویژه در نحوه اداره یک فرودگاه بسیار مهم است زیرا انتظار می رود تعداد مسافران جهان تا سال ۲۰۴۰ به دو برابر برسد”.

طبق ACI، در سال ۲۰۱۸، ۸٫۸ میلیارد پرواز وجود داشته است. در سال ۲۰۴۰، انتظار می‌رود که این تعداد به ۱۹٫۷ میلیارد پرواز برسد.

او می‌گوید: “فرودگاه‌ها مناطقی هستند که گروه های مختلف از جمله کارمندان فرودگاه و هواپیمایی، پرسنل امنیتی، مقامات هواپیمایی کشوری و فروشندگان خارجی را شامل می‌شود. بنابراین اتخاذ فناوری جدید به آنها کمک می‌کند تا با کارایی و پایداری بیشتری عمل کنند.”

چشم انداز فرودگاهی بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰

امروزه حدود چند صد فرودگاه در سراسر جهان در حال آزمایش شناسایی بیومتریک هستند، فناوری‌ای که هویت مسافران را از طریق اثر انگشت یا ویژگی‌های چهره تأیید کند و از این طریق امنیت و سرعت را طی شبانه روز بالا می‌برد.

بیشتر فرودگاه ها و خطوط هوایی در تلاش هستند تا برای اولین بار این فناوری را امتحان کنند یا برنامه هایی را که در حال حاضر در دست دارند گسترش دهند.

به عنوان مثال، فرودگاه سنگاپور اخیراً عملیاتی را در ترمینال ۴ آغاز کرده است که به سنگاپوری‌ها اجازه می‌دهد تا بدون نشان دادن گذرنامه های خود و یا اسکن کردن انگشتان خود، مهاجرت کنند. در عوض، آنها با عبور از یک مسیر اتوماتیک که در آنجا از طریق اسکن عنبیه یا ثبت چهره شناسایی می‌شوند، سفر می‌کنند.

به گفته سخنگوی اداره مهاجرت و ایست بازرسی سنگاپور، امید است که تا سال ۲۰۲۲ این فناوری را برای همه مسافران واجد شرایط اجرا کنند.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی، که به آن AI گفته می‌شود، در فرودگاه‌ها در مقایسه با بیومتریک‌ها کمیاب است، اما به زودی تغییراتی در آن صورت می‌گیرد.

بروکس می‌گوید: “وقتی فرودگاه ها شلوغ‌تر شوند، فرودگاه‌ها، خطوط هوایی و سازمان‌های امنیتی تلاش می‌کنند تا به طور فزاینده ای به AI اعتماد کنند تا بتوانند ایمن، کارآمد و فعال باشند.”

اداره بندر نیویورک و نیوجرسی، در حال سرمایه‌گذاری بر روی تجهیزات غربالگری چمدان ها برای هر دو نوع ورودی (check-in) و قابل حمل در هواپیما هستند که از فناوری هوش مصنوعی استفاده می کند. ریک کوتون، مدیر اجرایی بندر می‌گوید که این تجهیزات، قابلیت شناسایی کیف‌های نگران کننده را دارند و برای بازرسی بیش تر، به سرعت آن‌ها را به مأمور TSA تحویل می‌دهند.

او می‌گوید: “این بالاترین فناوری تشخیص در خط است که قصد دارد فرایند امنیت را سرعت بخشد”.

برنامه‎‌های بهتر

اپلیکیشن های فرودگاهی و خطوط هوایی خیلی جدید نیستند، اما طبق گفته‌های استین و بروکس، از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰، بسیار پیچیده‌تر خواهند شد.

بروکس می‌گوید: “این برنامه ها، مواردی را برای مسافران و مواردی نیز برای سایر افراد مشغول به کار در اداره فرودگاه، از پرسنل امنیتی تا کارمندان شرکت هواپیمایی شامل می شود.”

به عنوان مثال اپلیکیشن های فرودگاه مسافری به طور فزاینده اطلاعاتی در مورد وضعیت آب و هوا، ترافیک هوایی، اطلاعات گیت، پارکینگ و زمان انتظار امنیتی دارند. برخی از آن‌ها حتی مجهز به سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی (GIS) هستند که نقشه‌هایی را در اختیار مسافران قرار می‌دهند تا بتوانند نزدیک‌ترین کافی‌شاپ یا گیت‌های ورود و خروج را پیدا کنند.

 

لینک کوتاه : http://aerospina.com/?p=17287

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.